Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Μαθήματα "Πως να γίνετε νίτζια"...

που τους ανώττερους δασκάλους του κόσμου, με 15 νταν ο καθένας, 4 μαύρες ζώνες τζαι 6 άσπρες φανέλλες τελαντωτές. Δικοι σας...

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Φαμόζο τζαι πελλάρες

Καλλύττερος τρόπος για να καθαρίζετε την οθόνη σας δαμε.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Σάββατο 08-03-2008 που τες 10 μέχρι...

Θα παίζουμεν μουσική εγώ τζαι ο Μάγος στο Τρίτο του Πάνθεον. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σαϊκκεντέλικ όπερες της δεκαετίας του 30', ούλλα τα κομμάθκια του Τσιούπαρου, ακυκλοφόρητα underground κομμάθκια του Πανταζή, ούλλες τες εχτελέσεις του Barbie girl, ούλλο το soundtrack του Τιτανικού, τον ύμνο της Άρσεναλ, τσιαττιστά του Αψερού τζαι αποσπάσματα που το γιο του Παναή που το Αφκόρου που μάσσιεται να παίξει το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας πας το πυθκιάβλι.
Σε περίπτωση που θέλετε να κάμετε παραγγελιά τραούδι, πρέπει να βάλετε ένα δεκάευρο πας το μείχτη ή τα cd-player τζαι την παραγγελιά σας να τη χορέψετε αλλιώς θα βάλουμε τους σεκκιούριτι να σας δέρουν τζαι να σας κάμουν ρεζίλι. Επίσης, όσοι έρτουν ντυμένοι μάσκες θα τους περιπαίζουμεν (π.χ. θα τους δαχτυλοδείχνουμεν τζαι θα φωνάζουμεν "μα δε τον παλαβό που εντύθηκε νεράιδα") τζαι σε περίπτωση που δεν έρτετε ντυμένοι μάσκες θα σας περιπέζουμεν για παραπάνω ώρα τζαι πιο έντονα (π.χ. θα σταματούμεν τη μουσική, θα τους δείχνουμε τζαι με τα θκυο σσιέρκα τζαι θα φωνάζουμεν δυνατά που το μικρόφωνο "μα δε ρε το παλαβούι, τον καρακιόζη, τον υποανάπτυχτο τον πίθηκο, την αμοιβάδα του ελέους που ήρτεν αμασκάρεφτος", τζαι πίντα θα τους παίζουμεν πέντε τραούθκια συνεχόμενα της Καλομοίρας για να σπάσουν τα νεύρα τους). Αυτά...
Η είσοδος εν δωρεάν τζαι είσαστεν ούλλοι ανεξερέτως καλεσμένοι.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Ο τζαμαϊκανός ψαράς τζαι ο αμερικάνος επιχειρηματίας



Τούτη την ιστορία εθκιάβασα την παλλιά κάπου μες το ίντερνετ (στα εγγλέζικα).

Μια φορά ήταν ένας μικρο-επιχειρηματίας που την Αμερική τζαι επίε ταξίδι για διακοπές στη Τζαμάικα. Όπως επερπάταν πας τη παραλία είδεν ένα ψαρά που εκάθετουν δίπλα που τη βάρκα του τζαι εξιψάριζε τα δίχτυα του. Πηαίννει τζαι λαλεί του:

"Πόση ώρα σου πήρε να πιάεις τούτα τα ψάρκα;"

"Καμμιάν ώρα" απαντά του ο ψαράς.

"Καλά γιατί εν έμεινες να ψαρέψεις τζι'άλλο για να πιάσεις παραπάνω ψάρκα;"

"Τόσα χρειαζούμαστε για να φάμε εγώ τζαι η οικογένεια μου", απαντά του ο ψαράς.

"Τζαι τον υπόλοιπο σου χρόνο πώς το περνάς;" ρωτά με απορία ο τουρίστας.

"Περνώ αρκετό χρόνο με τα μωρά μου, μετά βρίσκω τους παρέες μου στη μπυραρία τζαι μετά περνώ τον υπόλοιπο χρόνο με τη γεναίκα μου. Είμαι αρκετά απασχολημένος", απαντά ο ψαράς.

Γελά ο αμερικάνος τζαι λαλεί του... "'Επρεπε να ψαρεύκεις παραπάνω ώρες, τα υπόλοιπα ψάρκα να τα πουλάς, τζαι με τα λεφτά που εν να φκάλεις να γοράσεις μιαν πιο μεγάλη βάρκα με παραπάνω δίχτυα".

"Τζαι μετά;", ρωτά απορρημένος ο ψαράς.

"Μετά εν να πιάννεις παραπάνω ψάρκα τζαι εν να φκάλλεις παραπάνω λεφτά τζαι εν να μπόρεις να γοράσεις τζι'άλλα πλοια τζαι να μετακομίσεις σε μια μεγαλούπολη τζαι να ανοίξεις δική σου εταιρεία."

"Τζαι μετά;", ρωτά ξανά ο ψαράς.

"Μετά εν να προσλάβεις δικούς σου υπαλλήλους τζαι θα συνάουν τα ψάρκα για σένα, τζαι θα φκάλλεις ολόκληρη περιουσία. Μετά θα γοράσεις ακόμα παραπάνω πλοία τζαι θα ανοίξεις τζαι άλλες εταιρείες σε άλλες χώρες. Μέσα σε 15-20 χρόνια θα γίνεις ένας πάμπλουτος επιτυχημένος επιχειρηματίας".

"Τζαι μετά;"

"Μετά αγαπητέ μου θα τα πουλήσεις ούλλα, θα πιάεις τα λεφτά τζαι θα πάεις σε ένα νησί να ησυχάσεις. Θα ψαρεύκεις λλίο, θα περνάς χρόνο με τα μωρά σου, θα τα πίννεις με τους παρέες σου στη μπυραρία τζαι τον υπόλοιπο σου χρόνο θα τον περνάς με τη γεναίκα σου".

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Ο James Brown που ήταν μιτσής...

Ινδικό φιλμάκι...

σε αγγλική (γαμησέτα) μετάφραση.