Δευτέρα, 21 Απριλίου 2008

Πληροφορίες για το Αρσινόης 5

Προσωπικά εν έτυχε να το δω στες ειδήσεις, αλλά άκουσα διάφορες κουβέντες που ποτζί ποδά, τζαι που δαμέ για το τι είπαν ένα περίπου τα κανάλλια.

Ως ένας καθώς πρέπει, νομοταγής πολίτης της Κυπριακής δημοκρατίας, οφείλω (και έχω χρέος) να ενημερώσω την αστυνομία μας τζαι τα ΜΜΕ, τζαι να μαρτυρήσω ούλλα όσα γνωρίζω για το Αρσινόης 5, τούτον τον τόπο που συνάει εγκληματίες, αναρχικούς, σατανιστές τζαι υποστηριχτές του Ούτοπου.

1) Τουλάχιστο 5 (πέντε) άτομα που εσυχνάζαν στο στέκκι ήταν ενεργά μέλη της 17 Νοέμβρη. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Κουφοντίνας τζαι ο Ξηρός εχρησιμοποιούσαν το σαν κρυσφήγετο για να χώννουν τα εκρηχτικά τους.

2) Τον τζιαιρό του 55'-59' ήταν ο μυστικός χώρος που εσυναντιούνταν τα στελέχη της ΕΟΚΑ τζαι της IRA τζαι εσχεδιάζαν επιθέσεις ενάντια στους αποικιοκράτες.

3) Το Αρσινόης 5 ήταν ο τόπος σύναξης μιας σατανιστικής αίρεσης που πιστέφκει ότι με το να κάμνεις σεξ με πεζζούνια φτάννεις στην αιωνιότητα. Γι'αυτό τζαι ο χώρος εν γεμάτος που φτερούθκια τζαι τσιλλάρες.

4) Τα σπρέυ εχρησιμοποιούνταν άλλωτε ως εκρηχτικά τζαι άλλοτε για να βάφουν τα πεζούνια πριν τη συνουσία.

5) Οι παραπάνω εν φανατικοί χούλιγκανς οπαδοί του Ορφέα Λευκωσίας τζαι σχεδιάζουν βομβιστικές επιθέσεις, αεροπειρατίες τζαι πραξικόπημα επειδή εν να φκει η ομάδα στη τρίτη κατηγορία.

6) Τη μια περούκκα που εβρέθηκε εφόρεν την ο Σίμπσον τζαι επίεννε τζαι έβαλλε καζούθκια τζαι υφαιστειούθκια γιατί έτσι την έβρισκε. Την άλλη περούκκα εφόρουν την εγώ μέσα μέσα τζαι επίεννα τζαι έτρωα στον Ηλία επειδή στες γεναίτζιες διά τους τα αφκά μούχτι.

7) Για ένα διάστημα ήταν στέκκι των ΕΜΟ όπου εσυνάουνταν τζαι απαγγέλλαν καταθληπτικα ποιήματα τζαι εκόφκουνταν με ξυραφάκια.

8) Ο υπολογιστής που ανεβρέθηκε εχρησιμοποιήτουν καθαρά για παιδικό πορνογραφικό υλικό τζαι για να κάμνουν hack τη ΝΑΣΑ τζαι το Πεντάγωνο.

9) Τζιαμέ εσυχνάζαν αλήτες που εφωνάζαν συνθήματα του στύλ "Μπάτσοι γουρούνια παλλιοχαραχτήρες". Οι κακοί.

10) Τελευταίο και σημαντικότερον... Το Αρσινόης 5 είναι ο πρώτος τόπος στην ιστορία τούντου κόσμου όπου αναρχικοί τζαι χρυσαυγήτες εζούσαν αρμονικά τζαι γαμούσαν πεζζούνια παρέα. Τα λεγόμενα αναρχοεθνικιστοφασιστόμουτρα. Με σήμα το σφυροδρέπανο.

Σε περίπτωση που θέλει η αστυνομία ή οποιοδήποτε κανάλλι να μάθει παραπάνω πληροφορίες, να μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο athkiaseroipouenexounmetinaasxolountai@gamiseta.com. Μαζί θα πατάξουμε το έγκλημα.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

Loituma - Ievan Polka

Πολλά σπουδαίο κομματάκι. Οι παραπάνω πρέπει να το εξανακούσετε σε κανένα ρεμίξ ή κάτι. Ένα τζιαιρό έβαλλα το κάθε πρωί για να ξεκινά καλά η μέρα μου αλλά μετά έκοψα το γιατί εκατάντησε εθιστικό. Αναγκαστικά έπρεπε να πάω στο ΚΕΝΘΕΑ τζαι τζιαμέ άρκεψα θεραπεία, στην αρκή άκουα το μια φορά κάθε θκυο πρωινά, μετά μια κάθε τρία κτλ ώσπου τζαι έκοψα. Εφκήκα τζαι στη τηλεόραση τζαι μίλησα στην εκπομπή της Ελίτας αλλά κανένας εν το ξέρει ότι ήμουν εγώ επειδή εκάμαν μου τετραγωνούθκια τη φάτσα μου τζαι αλλοιώσαν τη φωνή μου. Πάντως εν πολλά σπουδαίο το τι μπόρει να κάμει ο άθρωπος με τη φωνή του που εν ένα μουσικό όργανο κρουστό, πνευστό τζαι έγχορδο μαζί. Δικό σας.

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2008

Το δέντρο της Μαρούλλας (Sclerocarya birrea)

Το δέντρο της Μαρούλλας (στα λατινικά Sclerocarya birrea) είναι ένα πολλά σπουδαίο δέντρο που συναντάται στην Αφρική, παράγει ωραία φρούτα πλούσια σε βιταμίνη C τζαι βοηθά τα ζώα να την ακούν στέρεο.