Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Αυνανιστείτε ασυστόλως...

γιατί η μαλακία είναι υγεία και ο μαλάκας υγιής.

Το συνιστούν και οι επιστήμονες.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Αγαπημένε μου γνωστέ συνθαμώνα...

Ήρτα στο μπαράκι περίπου κατά τες ανάμιση. Ο κόσμος στο μαχαζίν γενικώς εκάθετουν τζαι απολάμβανε ήσυχα ροκ άσματα με το ποτόν τους τζαι την παρέα τους. Απόλυτη αρμονία, γιόγκα, φενγκ σούι, σούσσι, νιντζίτσου. Εγώ, ως τζιείνη την ώρα δεν είχα βάλει σταγόνα αλκόολ μες το στόμα μου τζαι ήρτα να πιω έναν ποτόν με την ησυχία μου να πνάσω τζαι να πάω να ππέσω.
Τωρά......εσύ......αγαπητε......
επειδή ήσουν τζιαμαί που αρκετά πιο νωρίς, την ώρα που εμπήκα εγώ μέσα είσσιες ήδη πιει το Βόσπορο, τους παραπόταμους του, τα αυλακούθκια του, κάτι φράγματα της περιοχής τζαι πρέπει να τράβησες τζαι 5-6 ρουφκιές δυνάμενες που τον Τάμεση τζαι το Σικουάνα. Δεν επρόλαβα να μυριστώ καν το ποτό μου τζαι ήρτες μες τ'αφκιά μου τζαι εφώναζες "Αποελάρα ολέεεεεεεε, τρελλαινομαίιιιιιιιιι" τζαι κάτι τέθκοια όπως τον πελλόν. Αφού εσσιόπισες για λλίο... εξανάρτες. Τζαι άρκεψες τζαι εφώναζες πάλε μες τ'αφκιά μου "θρύλλε ολέ" τζαι κάτι πουτούτα. Τζαι ρωτώ σε...

Πρώτον, γιατί μες τ'αφκια μου;
Αν νομίζεις ότι εν σε άκουα, πίστεψε με άκουε σε η μισή Λευκωσία σίουρα. Για το μπαρ εν το συζητώ. Αν ενόμισες ότι είμαι με το αποελ, τζαι να ήμουν, πάλε εν θα φώναζα γιατί τούτο κάμνουν το συνήθως σε κάτι τόπους που ονομάζουνται γήπεδα. Ναι, τζιαμαί που παίζουν μάππα, μπάσκετ, βόλεϊ, ττένις, ράχπι, κρίκετ τζαι κάποτε κάμνει συναυλίες η Βίσση. Στο μπαρ παίζουμε ποτόσφαιρο τζαι έσσιει τεράστια διαφορά με το ποδόσφαιρο. Σίουρα όσον αφορά τα συνθήματα.

Δεύτερον, άμα πάεις στο γήπεδο γυρέφκεις μπαρ να κάτσεις τζαι να παραγγείλεις ουίσκι κκόουκ; Ξανά, άλλο το μπαρ, άλλο το γήπεδο.

Τρίτο, νομίζεις ότι ήρτεν έστω τζαι ένας τζιαμαί στο μπαρ για να δει έναν άκυρο να φωνάζει συνθήματα της μάππας; Τζαι μας αρέσκει μας η μάππα αλλά εν πετασσούμαστεν όπως τους άκυρους να φωνάζουμε, ειδικά μες σε ένα μπαρ που ο κόσμος έρκεται να ηρεμήσει.

Τέταρτον τζαι τελευταίον, χωρίς να σε ρωτήσω τίποτε, απλά λαλώ σου ότι είσαι άκυρος. Είσαι πιο άκυρος τζαι που το κουμπί το Cancel των Windows. Είσαι πιο άκυρος τζαι που το ψηφοδέλτιο της κοτζιάκαρης που έσσιει Ππάρκινσον. Είσαι πιο άκυρος τζαι που το λαχείο το ξυστό που του ξύσαν το κουτούι που γράφει "Άκυρο αν ξυστεί". Άκυρος, άκυρος, άκυρος...