Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Άκης Πάνου (15/12/1933 - 7/4/2000)

Ένας που τους μεγαλλύττερους συνθέτες τζαι στιχουργούς της λαϊκής μουσικής που έγραψε μεγάλα αριστουργήματα ("Η ζωή μου όλη", "Το θολωμένο μου μυαλό", "Κοίτα με στα μάτια", "Και τι δεν κάνω", απλά για να αναφέρω μερικά). Βιογραφία του Άκη Πάνου δαμέ. Σημαντικό γεγονός εν το ότι εκαταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση επειδή επυροβόλησε τζαι εσκότωσε ένα 30άχρονο που είσσιε ερωτικό δεσμό με την κόρη του που τότε ήταν 19.

Στες τελευταίες του εμφανίσεις σε μαχαζιά, έβαλλε μπροστά τα μπουζούκκια (τζαι γενικώς τους οργανοπαίχτες) τζαι πίσω τους τραουδιστές μάλλον για να τονίσει τη σημασία του συνθέτη μιας τζαι ο κόσμος ήξερε τα τραούθκια με τον τραουδιστή τζαι όι με το συνθέτη πράμα που ισχύει τζαι σήμερα τζαι εν λάθος πχ "Ρε βάρτο τζείνο το τραούδι του Καζαντζίδη" κτλ ενώ τζείνος που έκατσε με κόπο τζαι μεράκκι να γράψει τη μουσική τζαι τους στίχους περνά σε δεύτερη μοίρα. Επίσης εν άφηκεν τόπο για πίστα επειδή ο άθρωπος επαρουσίαζε τα έργα του τζαι εν ήθελε ο κάθε κεντικελένης να σηκώνεται να κάμνει το σιόου του. Τζαι αν πει τζαι κανένας σας ότι ήταν πελλός τζαι ιδιότροπος... "Άστον τρελλό στην τρέλλα του"



Αιώνια η μνήμη του...

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Έσσιει κάτι πρωινά....

που παρακαλώ να ήμουν ο αρχηγός του Wonder Boy που αλλάσσει κκελλάες να φκαλλα τη κκελλέ μου να έβαλλα καμμιά του κύκλωπα ή του ρινόκερου πέρκι φύει ο πονοτζιέφαλος.
Τελοσπάντων....

Πάρτε ένα βίτεο αλανιάρικο να γουστάρετε. Όποιοι πελλοί τζι αν το κάμαν εν εχουν λάθος.