Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Μπάτσο αγάπη μου

Τελικά όσες μαλακίες τζαι να δεις στην τηλεόραση, πάντα εμφανίζεται μια ακόμα πιο μεγάλη μαλακία να σε εκπλήξει. Που τες βρίσκετε έτσι ιδέες ρε; Σαν είσταστε μες τη τουαλέττα ή πίννετε ένα μαυροσάκκουλο χάπια ληγμένα τζαι ότι σας έρτει φκάλλετε; Τι μπάτσο αγάπη μου ρε κουμπάρε; Έφυεν τους ο Κίτας τζαι έχουμεν να πιερώνουμεν μια τα όβερττάιμ των μπάτσων, τες πεζζίνες των ελικοπτέρων, μια φαουσαν ευρώ που θα τα δώκουμεν εμείς οι πολίτες για τες μαλακίες τζαι τες βρωμιές των μπάτσων. Εκάμαν άχρηστα στο ξύλο τα κοπελλούθκια τζαι είδεν το ούλλη η Κύπρος. Τζαι μετά αθωωθήκαν. Μιλούμε για πολλήν αγάπη. Όι αγάπη, κεραυνοβόλος έρωτας όλο τρέλλα, αχαλίνωτο πάθος, τόλμη και γοητεία. Με το που σας δει θυληκό πιάννουν την οι πολλαπλοί οργασμοί. Είσαστεν σκέττη καύλα.

Μπάτσε μου αγάπη μου, λατρεία μου, φως μου, τσαχπινογαργαλιάρη μου!!!
Ππολίς μάι λαβ!!!
Αμόρε μίο πολισία!!!
Λα πολίς μον αμούρ!!!
Πολισία μι αμόρ, μι κορασόν, μι πασιόν!!!
Πολισέι μέινε λιέβε!!!
полиция моя любовь!!!

Ακολουθά το σχετικό βίτεο...Σχόλιο νάμπερ ουάν: Εν έσσιει μεγαλλύττερη μαλακία που το να χρησιμοποιούν αντιδραστικά στοιχεία (βλέπε χιπ-χοπ, γκραφίτι) για να μας πλασάρουν τη μαλακία τους. Στην ίδια κατηγορία ανήκει τζαι η διαφήμιση του Παπαδόπουλου (του μακαρίτη) "Γιατί έτσι γουστάρω, γιο γιο μα νίκα, ππις, ίντα χάους, μαδαφάκα, ρισπέχτ, γιο" τζαι οι Παπαροκκάδες (Σε πάω, σεξ ντραγκς ροκκεντρόλλ, Άης Ονούφριος, Άης Αμπέλης, Άης Άης μπέιπι, Βανίλλα Άης, ππάρτυ Άης, Άης Σιχτιρ).

Σχόλιο νάμπερ ττου: Ο Λένιν τζαι ο Στάλιν που κολλούν; Μετά που πολλή σκέψη εν εκατάληξα απολύτως πούποτε οπότε εκατάταξά το στα άκρως ανεξήγητα φαινόμενα. Όπως πχ αν υπάρχουν εξωγήινοι, τι συμβαίνει στο τρίγωνο των βερμούδων τζαι πόθθεν κλάννει το μπαρπούνι.

Σχόλιο νάμπερ θρί: Παρά να γεμώννετε τα προγράμματα σας με μαλακίες, βάρτε τίποτε αξιόλογο να θωρούμεν. Βάρτε τζείνο το μάειρα του ρικ να δείχνει συνταγές, βάρτε κανένα γυναικείο βόλεϊ, βάρτε κανένα ντοκυμανταίρ για το ίνταλως ζευκαρώνουν τα κοάλα τζαι οι κοτσσινόκολοι. Το ίνταλως ζευκαρώνουν οι μπάτσοι δεν με κόφτει τζαι δεν με αφορά καθόλου. Γενικώς στ'αρχίδια μου.

Σχόλιο νάμπερ φόρ: Προς τους μπάτσους. Εν σας αγαπούμε γιατί είσταστεν ένα χτιτζιό. Τέλος.

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Ερμής Αραδίππου πρωτάθλημα

Που τα σήμερα έγινα φανατικός οπαδός του Ερμή Αραδίππου. Θα δηλώνω παρών σε κάθε αγώνα να μοιράζουμαι τες συγκινήσεις, τες χαρές τζαι τες λύπες με τους υπόλοιπους οπαδούς της αγαπημένης μου ομάδας.