Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Προσοχή...

Κυρίες, κύριοι, ματμαζέλλες, μεζ(ι)έδες. Το κείμενο που ακολουθεί περιέχει τρομαχτικο, εξωφρενικό και εξωπραγματικό περιεχόμενο. Όμως κάποιος πρέπει να φκει τζαι να πει την αλήθκεια, όσο τρομαχτική τζι αν ένει.

Φαντάζουμαι ούλλοι ακούσετε ότι εψές κάποιοι αννοίξαν τον τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου, επιάσαν το πτώμα του που μες το φέρετρο τζαι εφύαν. Εσσιόκκαρε με τζαι μένα όπως ούλλο τον κόσμο. Όμως, το τι έγινε στα αλήθκεια θα σας σιοκκάρει ακόμα παραπάνω, μιαν αλήθκεια που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκρύπτουν για να μεν πανικοβληθεί ο κόσμος. Η αλήθκεια είναι ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος έγινε ζόμπυ. Μόλις ένωσε ότι το κυπριακό κοντεύκει να λυθεί, εσηκώθηκε που τον τάφο του σαν ζόμπυ με σκοπό να σταματήσει τες διαπραγματεύσεις. Αν τυχόν τζαι δείτε τον ομπρός σας, μεν πανικοβληθείτε. Να μαζέψετε ούλλο το θάρρος σας τζαι να τον καρφώσετε με ένα κομμάτι ασήμι πας τη μούττη. Μόνον έτσι θα ησυχάσουμεν τζαι εμείς τζαι η ψυσσιή του.

3 σχόλια:

Part of the Soul είπε...

τζι όμως φίλε χάροντα εσσεις μεάλο λάθος τζαι καλά κάμνεις να απολογηθείς στον κόσμο που εθκιέβασε το μπλοκ σου (όπως τζαι ο σιακκίλ ο'νιλ για το μπλοκ που έσυρε του Γιαο Μινγκ τζαι εσκοτωσεν τον). Η αληθκια εν ότι κοντέφκει εξεταστική περίοδος τζαι το πτώμαν του Τασσου εκλεψεν το ο Μέθοτμαν τζαι ο Ρετμαν για να το καπνίσουν όπως άλλωστε έγινε τζαι με το πτώμα του Λινκοον στο χάου χάι. σπρέτ δε τρούθ πίπολ

andraias είπε...

aaaaaaaaaaahahahahahahah afta einai

Ivan Charalambous είπε...

Ε κουμπάρε εγώ άκουσα που ίνσαητερς ότι εν φάρσα των ESL 2010..
τσιέκκαρε στο μαρφιλ μπλογκ τα σενάρια να εις!!!