Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Πίσω στα δικά μας...

Αλητόπαιδα και αλήτισσες γεια σας. Έσσιει τρεις μήνες που το παρέτησα τέλλεια το μπλογκ τζαι που εμπήκα μέσα σήμερα ήβρα το σε άθλια κατάσταση τζαι εμαύρισεν η καρκιά μου. Ήβρα το στρακοτταρισμένο να κραεί μια πότσα ζιβανία ΛΟΕΛ του λίτρου μισο-ώφκερη (ή μισογεμάτη), να έσσιει αλλό τρεις ώφκερες ομπρός του, να σπαράζει στο κλάμα τζαι να σιγοψυθιρίζει παραπονιάρικα ζεμπέκικα του στυλ "Τρεις μήνες έχεις να φανείς", "Αρρώστησα τρεις μήνες μακριά σου", "Άνοιξε πέτρα να διαβώ" τζαι διάφορους παράφωνους αμανέδες. Βασικά που Ματζόρε εγίνικε Μινόρε αλλά με το τζιαιρό εν να έβρει τον παλλιό καλόν του εαυτό. Φυσικά έκαμε μου κάτι σκηνές ζήλειας, ερώτα με συνέχεια αν εξεκίνησα άλλο μπλογκ, γιατί το επαρέτησα τόσο τζιαιρό χωρίς να δώκω σημάδια ζωής τζαι ότι έπρεπε να του δώκω μια καλήν εξήγηση. Επειδή όμως βαρκούμαι πολλά έτσι είδους συζητήσεις απλά ερέχτηκα δυνατά τζαι η συζήτηση εκόπηκε τζιαμέ επειδή εκατάλαβε πως είμαι ένας μεγάλος γάρος.

Ήρτα που Ελλάδα έσσιει σχεδόν ανάμιση μήνα τζαι μπορώ να πω πως το ταξίδι ήταν ότι εχρειάζετουν γενικώς, πάνω που ούλλα για ξεκόλλημα γιατί η ρουτίνα κολλά σε 1000 φορές παραπάνω που την κόλλα την αυτόματη τζαι που την ηλεχτροκόλληση μαζί. Έκατσα πας τες 20 μέρες Σαμοθράκη τζαι τες υπόλοιπες Ξεσαλόνικα. Το ταξίδι είσσιεν που ούλλα μέσα: δράση, περιπέτεια, έρωτα, πάθος, γέλιο, κλάμα, χαμ, τυρί, τομάτα, κκέτσιαπ, μαγιονέζα αλλά κυρίως καταϋσσιέμματα. Επεράσαμεν καλά. Η Σαμοθράκη γενικώς έκαμε μου πολλήν εντύπωση, αν σας αρέσκει η φύση πρέπει να πάτε έστω μια φορά, το νησί εν απλά μαγικό. Μπόρετε να έβρετε φωτογραφίες μες το ίντερνετ για να πιάτε μιαν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αυτά.

Τζίνο που κατάλαβα θκυο μήνες τζιπάνω εν ότι η ρακί εν το πιο ύπουλο ποτό του κόσμου τζαι ότι ούλλες οι καλαμαρούες θέλουν με. Τέλος, θέλω να στείλω έναν μεγάλον ευχαριστώ τζαι που δαμέ στα παιθκιά της κατάληψης Δέλτα στη Θεσσαλονίκη που με εφιλοξενήσαν τζαι στο Μιχάλη που το Ηράκλειο που μου έστειλε 2 λίτρα ρακί σπιτίσσιο κατευθείαν που τη Κρήτη.
Ελπίζω να επεράσετε όμορφες διακοπές, να γεμώσαν οι παταρίες σας καλά να τη φκάλετε ως το άλλο καλοτζιαίρι. Όσοι κάμνετε ακόμα διακοπές είσαστεν οι καλλύττεροι.

3 σχόλια:

Terra Incognita είπε...

Καλώς σε ξανάβραμε φίλε μου!
:)
Καλά (ξανα)γραψιμιά!

Ανώνυμος είπε...

gouelkamos mpakos! me lia logia hsoun super gkomenos sth rakh kuliomenos?:p

anipotheti είπε...

xates, to epomeno post me to neo etos?