Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Δολοφονία του 15άχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που μπάτσο

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, ο δεκαπεντάχρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος όπως έκαμνε μιαν έντονη συζήτηση με ένα μπάτσο, ο μπάτσος έφκαλε το πιστόλι τζαι επυροβόλησεν τον εν ψυχρώ θκυο φορές στο στήθος. Αμέσως οι φίλοι του ετσιακκάραν το σφυγμό του τζαι εκαταλάβαν ότι ο φίλος τους ήταν πλέον νεκρός. Εφωνάζαν ότι εν έσσιει σφυγμό τζαι ότι επέθανε τζαι οι μπάτσοι απλά εσηκωθήκαν τζαι εφύαν. Έτσι απλά.

Τωρά ρωτώ. Ποιός δια πιστόλι σε έτσι πλάσματα; Γιατί τους διούν πιστόλια που τη στιγμή που ξέρουν ότι ο άλλος εν ένας άχρηστος που έσσιει μια φάουσα ψυχολογικά, που τον τζιερρατώνει η γεναίκα του, που τον εδέρναν που ήταν μιτσής; Για να χρησιμοποιήσουν πιστόλι πρέπει (υποτίθεται) να απειλείται η ζωή τους. Γενικώς εν πρέπει να κραουν πιστόλια, ούτε γκλόπ, ούτε να φορούν κράνη (να τρων τες πέτρες να τες νώθουν) τζαι μακάρι να μεν υπήρχαν καν. Πώς τζαι εμπόρεσε με τόσην ευκολία να φκάλει το πιστόλι τζαι να πυροβολήσει ένα δεκαπεντάχρονο κοπελλούι; Τζαι τούτος έσσιει τρία κοπελλούθκια ο ίδιος. Πραγματικά εν θέλω να ξέρω πως τους συμπεριφέρεται. Τζαι όι να τον κλείσουν φυλακή. Το πιο σωστό είναι να τον πιάσουν τζείνο τζαι τους άλλους μπάτσους που ήταν τζιαμέ, να τους σύρουν μες την πλατεία τζαι να πάει ο κόσμος να τους διά ξύλο μέχρι να λύσουν, να γίνουν μια άμορφη μάζα κρέας, να ψοφήσουν. Τούτον ονομάζω παραδειγματική τιμωρία.

Σήμερα έδειχνε στη τηλεόραση άλλο μπάτσο να βουρά τζαι να μάσσιεται να κλωτσήσει μια μιτσιά μαθήτρια. Μα εμένα δε χωρεί ο νους μου τούντο πράμα. Εν μπόρω να έβρω τον παραμικρό λόγο γιατί να κάμει κάποιος κάτι τέθκοιο. Εξιτήμασεν τον; Έσυρε του πέτρα; Δεν παύει να ναι μια μαθήτρια το πολλύ δεκαπέντε χρονών. Βουράς την να τη κλωτσήσεις;
Μετά που λλίο δείχνει μιαν άλλη μαθήτρια, τζαι τζείνη το πολλή δεκαέξι χρονών, να βουρά. Σταματά τζαι μετά που τρία δευτερόλεπτα έρκουνται τρεις μπάτσοι τζαι εδώκαν της κάτι ππουνιές που ούτε σε αγώνα μποξ εν διούν έτσι ππουνιές. Σταματούν, η κοπελλούα αιμορραγεί πας τη κκελέ τζαι μετά αρκέφκουν τζαι κλωτσούν την όπως το χτηνό. Τούτοι οι "κύριοι" επίσης κραούν πιστόλια τζαι εν νομίζω να διστάζαν να τα χρησιμοποιήσουν όπως το δολοφόνο συνάδελφο τους, που τη στιγμή που δέρνουν με μίσος μια μιτσιά μαθήτρια, αιμορραγεί τζαι συνεχίζουν. Έχουν ψυσσιή; Όι. Να ψοφήσουν; Ναί! Να παν στ'ανάθθεμα, στου θκιαόλου τη μάνα τζιαμε που τους αξίζει. Ούλλοι οι μπάτσοι, ούλλου του κόσμου.

Αιωνία η μνήμη στον Αλέξη τζαι μακάρι ναν καλά τζιαμέ που ένει. Εύχουμαι να γίνει ήρωας. Η δολοφονία του να γίνει η αφορμή να ξεκινήσει μια επανάσταση που εν να αλλάξει τούτην ούλλη τη κατάσταση όπου το κράτος τζαι τα όργανα του έχουν υπερβολική εξουσία τζαι εκμεταλλεύκουνται την στο έπακρο.

Αύριο εν να γίνει διαμαρτυρία στη Πλατεία Ελευθερίας η ώρα 7:30 το απόγευμα
. Όσοι μπόρετε ελάτε.

Βίτεο με τη δολοφονία:




Βίτεο με τες μαρτυρίες:




Προκύρηξη που την Αυτόνομη Δράση Αντιεξουσιαστών για τη διαμαρτυρία που έγινε σήμερα έξω που την ελληνική πρεσβεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: