Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

MEGA-letsus

Έκατσα να φάω για μεσημέρι, τζαι ως συνήθως άναψα τη τηλεόραση έτσι για να θωρώ καμμιά μαλακιούλλα, να μάθω κανένα νέο κτλ σαν τρώω. Κάποτε θωρώ το Μικελλίδη, κάποτε ειδήσεις, κάποτε μίκι-μάους τζαι κάποτε βάλλω το σσιονούι γιατι βοηθά στη χώνεψη. Σήμερα έβαλα το Mega, τζαι είσσιεν μιαν εκπομπή "Με μια ματιά". Στην εκπομπή είσσιεν για φιλοξενούμενο ένα παιδίατρο τζαι ήρτεν για να μιλήσει για τους μύκητες. Μια χαρά λαλώ. Τζαι όπως εμίλαν ο παρέας αρκέψαν τζαι εδείχναν φωτογραφίες με πόθκια λυμένα, πόθκια που βλαστήσαν πάνω τους μανιτάρκα της αναδρύκας... Τζίνον ήταν. Δεν επίεννε το φαΐ κάτω. Με τίποτε. Τζαι γενικώς έχω γερό στομάσσιη. Μπορεί να θωρώ το βλάκα τον αρχιεπίσκοπο πχ. νευριάζω αλλά συνεχίζω το φαΐ μου κανονικά. Κάποτε όπως έτρωα τη νύχτα τσακ έδειχνε το Μάμα, γάμησέτα τζαι τζείνος αλλά άντεχα.
Τζι εσείς ρε πούστηδες, ίσσια την ώρα που τρώει ο κόσμος ήβρετε να μιλήσετε για τους μύκητες; Σαν τρώω να μου πετάσσετε τες λυμένες μεσοδαχτυλιές τζαι τους παραμορφωμένους τους μυαλλιώνες; Βάρτε τα πρωί να τα δουν οι νοικοτζυρές, ή μεν τα βάλετε καθόλου. Άμα θέλω να μάθω για τους μύκητες εν να γυρέψω μες το Google. Τζαι σίουρα όι την ώρα του φαγιού.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Η διαφορά του έρωτα από την ανωμαλία

Έρωτας είναι όταν έσσιεις μια γυναίκα τζαι χαϊδεύκεις την απαλά με ένα φτερό στο λαιμό, μετά πάεις πιο κάτω, μετά ξανά στο λαιμό, μετά στο αυτί, μετά ξανά πιο κάτω, τζαι συνεχίζεις τούτη τη πράξη για 2 ώρες απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Ανωμαλία είναι όταν έσσιεις μια γυναίκα τζαι χαϊδεύκεις την απαλά στο λαιμό, μετά πάεις πιο κάτω, μετά ξανά στο λαιμό για 2 ώρες απολαμβάνοντας κάθε στιγμή αλλά χαϊδεύκεις την με ούλλη την όρνιθα.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Εχτές...

είδα ένα φόρκλιφτ που άμα έβαλλε πισινή έπαιζε η μουσικούα του Λαμπάτα, τζαι αναρωθκιούμουν αν φκάλλουν ρινγκττόουνς τζαι για τα φόρκλιφτ.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008