Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Γράμμα προς το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας (Κκοττίννιου)

Την Κυριακή το πρωί ήβρα έναν τεχνικό δαμέ πόξω να μάσσιεται να σάσει το πρόβλημα. Έπια τον κουβέντα... Είπε μου ότι που τον τζιαιρό που έπιασε δουλειά σαν τεχνικός (πριν 2 χρόνια) ήρτεν τζείνος προσωπικά τουλάχιστο 10 φορές. Που τον ερώτησα γιατί εν το σάζουν μια τζαι καλή να ησυχάσουμεν τζι εμείς τζαι τζείνοι, είπε μου ότι πρέπει να μπει αγωγός (ο οποίος στοιχίζει κάτι γιούρο παραπάνω) τζαι τσακκώννεται ο Δήμος με την Υδατοπρομήθεια ποιος να πιερώσει. Τούτη είναι η ευρωπαϊκή Κύπρος του 2009.

Αφού έφυεν ο τεχνικός, κάτι ώρες μετά σπάζει πάλε η σωλήνα νάκκο πάρακάτω. Ξαναπιάννω τηλέφωνο, "Έχετε καλέσει την Υδατοπρομήθεια" κτλ. Καταλαβαίνω πως η σεξουλιάρα γκόμενα εν με καυλώνει πλέον, γιατί που τες πολλές φορές που την άκουσα εν λες τζαι επαντρεύτηκα την τζαι η σχέση μας θέλει ανανέωση, κάτι να ξανανιώσουμε τες πρώτες τρέλλες του έρωτα, τες πρώτες μας συνομιλίες που τότε που έσπασε για πρώτη φορά η σωλήνα. Τες πρώτες αναμονές στα τηλέφωνα, τα πρώτα σπασίματα νεύρων. Ή να αλλάξουν τη γκόμενα.

Δευτέρα ετηλεφώνησα, ήρταν σήμερα (Πέμπτη). Εγώ έλειπα. Επληροφορήθηκα ότι η μάνα μου μόλις τους είδε άρκεψε να τους μιλά άπτεστα γαλλικά τζαι να τους λαλεί εκφράσεις που εμπεριέχουνται στους βασικούς κανόνες του Σαβουάρ βιβρ. Οπότε ο ένας ο τεχνικός έπιασεν τον υπεύθυνο τζαι είπεν του να έρτει επί τόπου να δει την κατάσταση. Ήρτεν ο υπεύθυνος, εβάλαν μια σωλήνα πιο μεγάλη τζαι είπαν μας ότι αν ξαναχαλάσει εν να αλλάξουν ούλλη τη σωλήνα που την αρκή της οδού. Οπότε ελπίζω πως εν ναν ούλλα οκκέικ. Τζαι προτιμώ να πιάννω την γκόμενα άμα την πεθυμώ να την ακούσω παρά να πρέπει να πιάννω υποχρεωτικά κάθε λίγο και λιγάκι. Ο έρωτας δε θέλει καταπίεση.

Μπόνους: Για τους ανώμαλους αναγνώστες όσους είναι λάτρεις του ωραίου και του αξιοθαύμαστου, το τηλέφωνο εν 22698000. Πρώτα μπαίνει η γκόμενα τζαι μετά απαντούν (ΑΝ απαντήσουν) οπότε πιάστε άφοα.

4 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Με το σεξ χάνεις υγρά.

Ερυκίνη είπε...

τζαι με την υδατοπρομήθεια προφανώς.

χέλεν είπε...

προτιμόττερο το σεξ αν θα χάσεις...εχτός αν βάλουν γκόμενο να απαντά...στην υδατοπρομήθεια..; άσχετο. γιατί πάντα εν γκόμενες που απαντούν τα τηλέφωνα των υπουργείων παύλαν οργανισμών όποτε ενα κάμεις παράπονο; καταντά ούλλο το θέμα δίκτυο ροζ τηλεφωνίας σε λάιτ βέρσιον.

Richie είπε...

χαχχααχχα

αφου μας γαμουν που μας γαμουν ποικιλοτροπως ειπαν να καμουν την αρκη με τις "ροζ" γκομενες τζι αν πιαει το σχέδιον εννα φέρουν τζιαι γκόμενους