Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Κύπρος - Κανάριοι νήσοι ένωση

Χρόνια πολλά δεσποινίδες και δεσποινίδοι. Ελπίζω να εφάετε όσπου να σπάσετε τζαι να ήπιετε ώσπου σώννετε. Irtus ipius anterus, efaus uchalus, eshexixus (για όσους κατέχουν λατινικά). Λοιπόν...

Εχτές (όπως μάλλον ήδη ξέρετε) έγινε η φασιστική πορεία του Ε.ΛΑ.Μ. Εκατεβήκαν καμμιά 150αρκά εθνικιστές παρατεταγμένοι στρατιωτικά σε δυάδες τζαι εκάμναν παρέλαση τζαι εχτελούσαν παραγγέλματα. Τζαι το αίτημα τους ήταν "Έξω οι ξένοι από τη Κύπρο" τζαι ότι ένας μετανάστης εν μια θέση εργασίας για κάποιον "Έλληνα". Επίσης πιστεύκουν ότι εν καθαροί έλληνες, απόγονοι του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Αθανάσιου Διάκου, της Σοφίας Βέμπο, του Φλωρινιώτη τζαι της Μενεγάκη.
Τζαι απορώ...

1) Αν έρτει ένας παφίτης στη Λευκωσία τζαι πει του μάστρου σου, "Ξέρεις κουμπάρε, εγώ στη Πάφο κάμνω την τούντη δουλεία με 200 ευρώ το μήνα λλιόττερα" τζαι φάει σου τη δουλεία εν να μισάς τους παφίτες; "Έξω οι παφίτες απο τη Λευκωσία", "Έξω οι αγλαντζιώτες που τα Λατσιά" και πάει λέγοντας. Εσένα αν σου διά ένας μάστρος ξένος 1000 ευρώ το μήνα, τζαι ένας Έλλην μάστρος (ημών) 600 ευρώ, που εν να πάεις να δουλέψεις; Που τη στιγμή που δέχεσαι τον καπιταλισμό όπως ένει, δέχεσαι τζαι τες συνέπειες. Αν ακόμα πιστεύκεις ότι φταιν οι μετανάστες τζαι θέλεις θέσεις εργασίας για Έλληνες, να πάεις να θκιώξεις ούλλους τους ξένους παίχτες του Αποέλ τζαι της Ανόρθωσης. Τζαι της μάππας, τζαι του μπάσκετ, τζαι του βόλεϊ, τζαι του χάντμπολ. Θα έσσιει δουλειά για ούλλους σας.

2) Εγράψετε πας την αφίσια ότι ένας αιτητής ασύλου πιάννει 800 ευρώ το μήνα τζαι στερούν μας τα (αν θα τα εθωρούσαμεν ομπρός μας ποττέ). Το ότι η εκκλησσιά κραεί γιούρο να ταϊζει ούλλη τη Κύπρο για τα επόμενα 89747387 χρόνια εν σας ενοχλά; Το ότι η παραπάνω Κύπρος εν Εκκλησιοκρατούμενη παρά Τουρκοκρατούμενη καταλαβαίνετέ το;

3) Σε συνέντευξη που έδωκε ένας Μιχάλης της Ε.ΛΑ.Μ είπεν ότι "Δεν νοιάζει τον κόσμο αν σε πενήντα χρόνια τα παιδιά μας μιλούν σουαχίλι". Ρε φίλε μου, φτάννει σε 50 χρόνια να έχουμεν ένα πιάτο φαϊ να φάμε τζαι αν θέλουν ας συνεννοούνται με σήματα Μορς.

4) Που έδειξεν τη πορεία στη τηλεόραση, είσσιεν 2-3 φάτσες που εμοιάζαν παραπάνω με ασιάτες παρά με ευρωπαίους (ή Έλλην). Στην Κύπρο είμαστε μιξ, στην Ελλάδα εν μιξ, στα νησιά Φαρόε εν μιξ επειδή ο κόσμος συνουσιάζεται τζαι γουστάρει με όποιον/όποιαν του κάμνει κκέφι. Αν πάτε Ελλάδα εσείς μπορεί να σας πάρουν για πακιστανούς οι φασίστες της Ελλάδας τζαι να σας δέρουν.

5) Επειδή ζιούμε στη Κύπρο, υπάρχει πιθανότητα να είσαστεν απόγονοι του Τεύκρου που έχτισε τη Σαλαμίνα (Έλλην) ή απόγονοι κανενος Ενετού αρκάτη (βάρβαρου) που έχτιζε τα τείχη της Λευκωσίας. Οπότε εν φίφτι-φίφτι.

Τέλος, όπως λαλεί τζαι το σύνθημα "Καθαροί λαοί υπάρχουν μόνο στα βρόμικα μυαλά σας". Καθαρόαιμα εν μόνο τα ππούτολ τζαι τα πικινουά. Τζαι αν ακόμα πιστεύκετε ότι είσαστεν "καθαροί" απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, εν να πρέπει να έβρετε μια γεναίκα επίσης "καθαρή", να ζευκαρώσετε τζαι να πουλήσετε τα μωρά σας για καθαρόαιμα με τα χαρκιά τους τζαι ούλλα. Αλλιώς εν υπάρχει λόγος να ασχολείστε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file mou eisai ekaton tis ekaton sostos.oson gia tin salamina mia einai,H NEA:))

Ανώνυμος είπε...

TOKAZANI

AXAXA XAXAXAXA!!!

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

άπαιχτος ;)

rocknsane είπε...

Re fhle na milas gia twn eafto soy.Egw ime Ellinas, genni8ika, megalosa je 8a pe8ano Ellinas. Γράφω ανορθόγραφα τζαι ως επί το πλείστον greeklish, μιλώ ένα μίγμα κυπριακών τζαι αγγλικών, εν έχω ιδέα που ελληνικό πολιτισμό, φιλοσοφία τζαι ιστορία παρά μόνο τα βασικά ή τζείνα που συμφέρουν με τρόπο που συμφέρουν παραπάνω τζαι αν με πάρεις έξω, λόγου χάρη στην Αγγλία, που εν γεμάτοι οι τόποι διάφορες φυλές τζαι ράτσες, το πιο πιθανόν είναι να με πάρουν για Τούρκο ή Άραβα. Ζήτω τα πεκινουά, ζήτω τα καινούρια μας έπιπλα!:p

Joshoua είπε...

/Joshoua stands up and claps with respect..

Ανώνυμος είπε...

:)e8kiavasa kambosa keimena gia tin poreia.
san esena kanisss!

maria t.

Leni είπε...

..άλλως shlaaaaangg!

Ωραία εικόνα επίσης.

Aurora είπε...

Λίγο ετεροχρονισμένο το σχόλιό μου, αλλά πόσο δίκιο έχεις. Είναι ακλόνητα τα επιχειρήματά σου! Και τόσο σωστά. Μπράβο. Και γέλασα κιόλας.

oniropolos είπε...

o arkatis pou ektize ta toishia tis leykwsias posa epianen???

chris είπε...

προβοκατοτα 1.την κριση και την ανεργια η κυβερνηση σου την εκαμε.ς η εκκλησια της κυπρου συντηρειτε απο τον λαο της και οχι απο το αθειστικο σου κομμα.3οι εθνικιστες τουλαχιστον λενε αληθειες.εσυ τι εκανες για φυγουν οι αλλοδαποι τρομοκρατες απο την κυπρο? πως θα ενοιωθες εσυ αν ησουν μη αριστερος φτωχος και σου επαιρναν την δουλεια για να ταισουν ενα ινδο ψηφοφορο του ακελ?