Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Γράμμα προς το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας (Κκοττίννιου)

Την Κυριακή το πρωί ήβρα έναν τεχνικό δαμέ πόξω να μάσσιεται να σάσει το πρόβλημα. Έπια τον κουβέντα... Είπε μου ότι που τον τζιαιρό που έπιασε δουλειά σαν τεχνικός (πριν 2 χρόνια) ήρτεν τζείνος προσωπικά τουλάχιστο 10 φορές. Που τον ερώτησα γιατί εν το σάζουν μια τζαι καλή να ησυχάσουμεν τζι εμείς τζαι τζείνοι, είπε μου ότι πρέπει να μπει αγωγός (ο οποίος στοιχίζει κάτι γιούρο παραπάνω) τζαι τσακκώννεται ο Δήμος με την Υδατοπρομήθεια ποιος να πιερώσει. Τούτη είναι η ευρωπαϊκή Κύπρος του 2009.

Αφού έφυεν ο τεχνικός, κάτι ώρες μετά σπάζει πάλε η σωλήνα νάκκο πάρακάτω. Ξαναπιάννω τηλέφωνο, "Έχετε καλέσει την Υδατοπρομήθεια" κτλ. Καταλαβαίνω πως η σεξουλιάρα γκόμενα εν με καυλώνει πλέον, γιατί που τες πολλές φορές που την άκουσα εν λες τζαι επαντρεύτηκα την τζαι η σχέση μας θέλει ανανέωση, κάτι να ξανανιώσουμε τες πρώτες τρέλλες του έρωτα, τες πρώτες μας συνομιλίες που τότε που έσπασε για πρώτη φορά η σωλήνα. Τες πρώτες αναμονές στα τηλέφωνα, τα πρώτα σπασίματα νεύρων. Ή να αλλάξουν τη γκόμενα.

Δευτέρα ετηλεφώνησα, ήρταν σήμερα (Πέμπτη). Εγώ έλειπα. Επληροφορήθηκα ότι η μάνα μου μόλις τους είδε άρκεψε να τους μιλά άπτεστα γαλλικά τζαι να τους λαλεί εκφράσεις που εμπεριέχουνται στους βασικούς κανόνες του Σαβουάρ βιβρ. Οπότε ο ένας ο τεχνικός έπιασεν τον υπεύθυνο τζαι είπεν του να έρτει επί τόπου να δει την κατάσταση. Ήρτεν ο υπεύθυνος, εβάλαν μια σωλήνα πιο μεγάλη τζαι είπαν μας ότι αν ξαναχαλάσει εν να αλλάξουν ούλλη τη σωλήνα που την αρκή της οδού. Οπότε ελπίζω πως εν ναν ούλλα οκκέικ. Τζαι προτιμώ να πιάννω την γκόμενα άμα την πεθυμώ να την ακούσω παρά να πρέπει να πιάννω υποχρεωτικά κάθε λίγο και λιγάκι. Ο έρωτας δε θέλει καταπίεση.

Μπόνους: Για τους ανώμαλους αναγνώστες όσους είναι λάτρεις του ωραίου και του αξιοθαύμαστου, το τηλέφωνο εν 22698000. Πρώτα μπαίνει η γκόμενα τζαι μετά απαντούν (ΑΝ απαντήσουν) οπότε πιάστε άφοα.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Γράμμα προς το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας

Αγαπητοί αθκιασεροί κύριοι,

Έσσιει τωρά θκυο χρόνια οι σωλήνες δαμέ στη γειτονιά μου εσπάσαν πάνω που 20 φορές. Την οδό μου εμάθετε την πόξω τζι ανακατωτά που τες πολλές φορές που ήρτετε. Ναι τζείνη στην Αγλαντζιά. Την πρώτη φορά ήρτετε σχετικά γλίορα (έπιασα σας τηλέφωνο τη μια μέρα ήρτετε την επόμενη), εσπάσετε τα πεζοδρόμια, αννοίξετε λάκκους, εκάμετε τα της εξεδιδώμενης γυναικός (κοινώς της πουτάνας). Το πρόβλημαν εσάστηκεν τζαι εσκέφτηκα ότι μετά που τόσο πανικό που εκάμετε, ότι εν πρόκειται να ξανασπάσει τίποτε αμπά να γίνει σεισμός 176423237,55 ρίχτερ. Μετά που μιαν εφτομάδα (χωρίς να γίνει σεισμός ή κάτι παρόμοιο) η σωλήνα έσπασε νάκκο πάρατζιει. Ξανά η ίδια ιστορία, ήρτετε, εσπάσετε το πεζοδρόμιο, αννοίξετε λάκκο, εσάσετε το τζαι εφύετε. Η σωλήνα εσυνέχιζε να σπάζει σε ταχτικά διαστήματα κάθε φορά τζαι λλίο πιο κάτω. Το γιατί εν αλλάξατε ούλλη τη σωλήνα που μιας αρκής εν άξιον απορίας ή πολλά απλά εβαρκέστουν. Σημείωση, η σωλήνα εν λάστιχο τζαι εν θέλει τόση φασαρία να αλλαχτεί. Επίσης πιστεύκω ότι κάθε φορά το "σάσιμο" που κάμνετε είναι να βάλλετε ππάτσιες πας τη σωλήνα όπως τζιείνες που μας έβαλλεν ο Αγρότης πας τους τροχούς των ποηλάτων.

Μια φορά ήρτετε αννοίξετε το λάκκο τζαι αφήκετε τον ανοιχτό. Σε κάποια φάση η σωλήνα έσπασε τζαι το τι νερό έτρεξε τζείνη την ημέρα ένας θεός ξέρει. Έπιασα σας τηλέφωνο (τζαι αφού άκουσα τη χαραχτηριστική μουσικούα τζαι τη σεξουαλική φωνή της αυτόματης κυρίας που σε κάμνει να νομίζεις ότι έπιαες ροζ τηλέφωνα) απάντησεν ένας κύριος ο οποίος είπε μου ότι μόνον ένα συνεργείο έχουν τζαι ότι έτυχε μια άλλη βλάβη οπότε σε μας εν να έρτουν μετά. Ήρταν την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Πρέπει να φύαν τουλάχιστο τρεις τόνοι νερό. Άδικα.

Η σωλήνα εσυνέχιζε να σπάζει κάθε φορά σε άλλο σημείο μέσα σε μιαν απόσταση έξι μέτρα. Την Κυριακή το πρωί θωρώ πάλε έτρεσσιε νερό. Είπα να πιάσω τηλέφωνο αν τζαι ήξερα ότι εν θα απάνταν κανένας. Χτυπώ τηλέφωνο, μουσικούα, σεξουαλική φωνή κτλ, κανένας εν απαντά. Εδοκίμασα αλλο θκυο φορές, μουσικούα, η σεξουλιάρα πάλε "Έχετε καλέσει την υδατοπρομήθεια" λαλώ της εγώ "Τη φοράς τώρα μωρό μου;" εν μου απαντά. Μετά στα αγγλικά "Γιου χαβ κκόλντ δε φάκκινγκ γουόττερ" λαλώ της εγώ "Γουότ γιου γουέαρ μάι τάρλινγκ" τίποτε. Έπιασα τους Δευτέρα είπαν μου εν να το κοιτάξουν τζαι Τρίτη απόγευμα ακόμα εκοιτάζαν το. Ήρταν την Τετάρτη. Τζαι τάχα μου εσάσαν τα.

Νερό να πιούμεν εν έχουμε. Πρώτα εφκάλετε νόμο όποιος πιτά με το λάστιχο να τρώει πρόστιμο. Με το νερό που έφυε τόσες φορές, επλύννησκεν ούλλη η Λευκωσία τα αυτοκίνητα της άνετα, συν κάτι χωρκά που την Αλάμπρα ως την Αραδίππου. Μετά εκόψετε το νερό (για οικονομία) τζαι θκυο μέρες είχαμεν, θκυο εν είχαμεν. Σύρνετε μας τζαι τες διαφιμήσεις:
"Το νερό είναι πολύτιμο"
"Κάθε σταγόνα είναι πολύτιμη"
"Και η πιο μικρή σταγόνα είναι μεγάλη"
"Όχι στα ναρκωτικά, Ναι στη σταγόνα"
"Σκέψου το, πίννεται"
και τα λοιπα...

Τα συμπεράσματα δικά σας. Τη δουλειά που πρέπει να κάμνετε να τη κάμνετε τζαι μάλιστα σωστά, τζαι γλίορα για το καλόν ούλλων μας. Για τούτο σας πιερώννουμε.

Γουίθ λόβε,
Χάροντας

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Μανώλης Καραντίνης

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου μαζί με τη Τσαλιγοπούλου εν να έρτει τούτος ο κύριος να παίξει μπουζούκι. Ο άθρωπος παίζει απλά απίστευτα τζαι κάμνει το μπουζούκι ότι θέλει. Βάλλω ένα βίτεο που παίζει ένα ταξίμι, μετά το "Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας" τζαι μετά έναν απόσπασμα που το "Χαρταετοί" του Μίκη Μάους, Ρουρκ, Θοδωράκη. Απολαύστε...