Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Νέος πρόεδρος ο Συντρόφκιας



Πρώτα-πρώτα θέλω να δώκω προσωπικά, αλλά τζαι εκ μέρους της Αγλαντζιώτικης κομμούνας, τα συγχαρητήριά μου στο συναγωνιστή Δημήτροβ Χριστόφσκι για την εκλογή του. Που τα σήμερα θα πιάννουμε συσσίτιο με κουπόνια, αντι ζιβανίες θα πίννουμε βότκες, εχτός που το πράσινο θα παιρνούμε τζαι με κότσσινο (θα σταματούμε μόνο στο πορτοκαλλί), οι εξάδες της κόκα κόλα θα έρκουνται σε ειδική συσκευασία η μια μέσα στην άλλη (άμαν αννοίεις τη πρώτη κόκα κόλα θα έσσιει μέσα μια δεύτερη πιο μιτσιά, μετά μια τρίτη πιο μιτσιά κ.ο.κ.) τζαι ούλλοι οι μιτσιοί υποχρεωτικά θα παίζουν μόνο Τέτρις (Тетрис). Σε τούτες τες εκλογές ακούσαμεν τα ούλλα τζαι η ΑΤΗΚ έκαμε τα παλλούτζια της χρυσά που τα πολλά μυνήματα που επιεννοέρκουνταν.

Προσωπικά το σσιέρι μου εν επίεννε να ψηφίσει κανέναν που τους θκυο. Τα επόμενα πέντε χρόνια εν ακόμα πιο κρίσιμα που τα προηγούμενα τζαι το κυπριακό εν πας την άκρα του γκρεμού (τζιαμέ που το τζύλισεν σιγά σιγά ο πινόκιο). Τα καλά του Συντρόφκια εν ότι εν πιο κατάλληλος να φέρει μια δίκαιη λύση τζαι το ότι εν να στήσει λλίο πόι στην ευρωπαϊκή ένωση όσον αφορά οικονομικά θέματα (ώντας πιο αντικαπιταλιστής) σε αντίθεση με το Γιαννάκη που ότι μας ελάλεν η ευρωπαϊκή ένωση θα το δέχετουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το μεγάλο κακό του Συντρόφκια εν ότι ήταν συγκυβέρνηση τόσο τζιαιρό τζαι εν του έχω πολλήν εμπιστοσύνη, σε αντίθεση με το Γιαννάκη που μου εφάτσαρεν πιο ειλικρινής τζαι όσα είπε (π.χ. μείωση της θυτείας) είμαι αρκετά σίουρος πως θα τα έκαμνε. Όπως τζαι να σσιει, εν η πρώτη φορά που εκλέγεται στη Κύπρο ένας καθαρά αριστερός πρόεδρος τζαι τωρά εν η ευκαιρία τους να αποδείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάμουν.

Το καλλύττερο πράμα που τούντες εκλογές εν ότι ετελλιώσαν. Ελπίζω να τέλιωσεν μαζί τζαι ο φανατισμός που εκαλιεργούσαν προεκλογικά τα κόμματα, τζαι επίσης στες επόμενες εκλογές να μεν έσσιει σημαίες ελληνικές ή ομάδων. Μίτσιο μου, καλή θυτεία.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

The Pipkins - Gimme dat ding

Αππωθείτε ελεύθερα. Η τύπισσα που χορεύκει είναι ούλλα τα ρώσσικα ρούβλια.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Επιστροφή στη Στράκκα 2 (Επειδή έτσι γουστάρω)

Μετά που 5 χρόνια, ο αγαπημένος μας Μουττάς μπορεί επιτέλους να πάει σπίτι του να ησυχάσει, να ησυχάσουμεν τζαι μεις που λλόου του. Παρόλο που στην αρκή είπα ότι εν θέλω να τον ξαναδώ ομπρός μου μετά άλλαξα γνώμη. Θέλω να τον δω τη Καθαρά Δευτέρα για να κόψουμεν τη μούττη του. Τζαι κανεί.

Όσο για τους άλλους θκυο που επεράσαν δεύτερο γύρο... εν έχω εμπιστοσύνη με του ενός με του άλλου, τον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Ο ένας τζαι μοναδικός άρχοντας, ο πιο άξιος για την προεδρική καρέκλα, ο μόνος που θα έκαμνεν αλλαγές που θα με επηρεάζαν άμεσα τζαι θετικά, ο ένας τζαι μοναδικός Ούτοπος, δυστυχώς εν επέρασε δεύτερο γύρο. Στην καλύττερη (ασχέτως ποιος φκει) εν να έρτει μια δίκαιη λύση για ούλλους τους Κυπραίους, να φύουν οι στρατοί τζαι τα σύνορα, να μπορέσουμεν να δούμεν τζαι νάκκο πιο μπροστά. Στη σσιηρόττερη, θα μείνουμεν στην ίδια κατάσταση τζαι θα περάσουμεν αλλό 5 χρόνια αγαμίας. Τουλάχιστο με τον αρχηγό στην εξουσία εν να λύετουν το σεξουαλικό. Ούτοπε ζούμε για να σε υμνούμε!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

guitarrr guitarrr...

Πολλά λεβέντης τούτος, τζαι πολλά ρισπέχτ κομμάτι...

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Ας πούμεν...

ότι η ζωή εν όπως τα έργα. Ωραία η κωμωδία, το δράμα τζαι η δράση, αλλά σε καμμιά πορνοταινία πότε εν να παίξουμε ρε φίλε μου;

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Ο Άγιος Μάγκας


Σαν σήμερα, το 1972 επέθανεν ο μεγάλος πατέρας του ρεμπέττικου, ο Μάρκος Βαμβακάρης. Ίσως ήταν ο μοναδικός άθρωπος που τραούδησε για τη ζωή του, για τα δικά του τα πάθη τζαι ήταν Μάγκας με το Μ κεφαλαίο. "Ο Άγιος Μάγκας" εν ο τίτλος του βιβλίου του Μάνου Τσιλιμίδη που μιλά ο Στέλιος Βαμβακάρης για το Μάρκο. Άμα γουστάρετε γυρέψετε το θκιαβάστε το.

Η λαϊκή μουσική οφείλει πάρα πολλά σε τούντον σπουδαίο μουσικό, οργανοπαίχτη, ερμηνευτή γιατί έβαλε τες βάσεις για να χτίσουν πάνω οι επόμενοι. Η πεννιά του ήταν απλή, βαρετή με 50 τόνους μαγκιά. Τραούθκια δικά του γνωστά εν η "Φραγκοσυριανή", "Μικρός αρραβωνιάστηκα", "Τα ματόκλαδα σου λάμπουν", "Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά" κτλ. Θα το κλείσω δαμέ με ένα κομμάτι του, τζαι εν να προσθέτω τζι'άλλα στη πορεία. Πόψε οι ζιβανίες στη μνήμη του τζαι στη μεγάλη του χάρη.


Μπουζούκι μου διπλόχορδο


Στίχοι: Βαμβακάρης Μάρκος, Φράγκος
Μουσική: Βαμβακάρης Μάρκος, Φράγκος
Εκτέλεση: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος & Στράτος Παγιουμτζής, Τεμπέλης

Μπουζούκι μου διπλόχορδο
μπουζούκι μου καημένο
μονάχα εσύ παρηγορείς
κάθε φαρμακωμένο

Το ντέρτι που ‘χω στην καρδιά
το ξέρεις και λυπάσαι
πριν να με κάψεις άπιστη
ποιος ήμουν το θυμάσαι

Τώρα με αποστρέφονται
με λένε αλανιάρη
τι θέλω τέτοια μια ζωή
ο Χάρος ας με πάρει

Κι αν είμαι αλάνης φουκαράς
δεν φταίω σας το λέω
για δυο ματάκια ψεύτικα
μέρα και νύχτα κλαίω

Μπουζούκι σύντροφε πιστέ
εσύ μονάχα μένεις
αυτή την ψεύτική ζωή
να μου την εγλυκαίνεις

Λινκ...

δαμε. Το βίτεο με τη διαφήμιση εν ούλλα τα ιαπωνικά γιεν. Αν δείτε τούντο μαννοτιτίλλι της διαφήμισης πούποτε μες το δρόμο, πιάστε τον τραβάτε τον που το μουσούι του, κωλοσύρτε τον μες τη πλατεία τζαι δώστε του τζαι 2-3 πάτσους. Γουστάρει Παπαδόπουλλο ιμίσσιημου ο πίθηκος, η υποανάπτυχτη αμοιβάδα. Άτε ολάν. Πίαιννε διαφήμισε καμμιά σκατόφρουτσα, καμμιά σερβιέττα (Always, γιατί έτσι γουστάρω), πιο αξιοπρεπές πράματα. Το μουττά ρε κουμπάρε μου;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Το δηλητήριο

Την Κυριακή είδα το ντοκυμανταίρ του Μακάριου Δρουσιώτη "Το δηλητήριο" το οποίο μιλά για τα ΜΜΕ τζαι τους πολιτικούς που "εδηλητηριάζαν" το κόσμο με ψεφκιές για το σχέδιο Ανάν, τζαι για τες βλακείες που έκαμεν ο Τάσσος Παπαδόπουλος στες διαπραγματεύσεις για να μείνει η κατάσταση στο κυπριακό "παγωμένη". Συνιστώ σας να το δείτε όπωσδήποτε. Εν νομίζω να έσσιει πλάσμα που θέλει λύση, τζαι να ψηφίσει το μουττά. Σε καμμιά περίπτωση. Το τρέιλερ του ντοκυμανταίρ δαμέ.

Εψές εντομεταξύ είδα λλίη που την συνέντευξη του Αναστασιάδη. Ο άθρωπος εδήλωσεν το καθαρότατα ότι σε περίπτωση που περάσει ο Χριστόφκιας με το μουττά, εν να υποστηρίξει το Χριστόφκια. Συγκεκριμένα είπε ότι σε τούτες τες εκλογές εν συναγωνίζεται ο κουμμουνισμός με το φιλελευθερισμό, τζαι ότι το μόνο που μετρά εν το μέλλον της χώρας τζαι η λύση του κυπριακού. Ελπίζω να κάμει το ίδιο τζαι ο Χριστόφκιας σε περίπτωση που εν περάσει δεύτερο γύρο.

Edit: Έτο δαμέ ολόκληρο...

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

EMO

Σήμερα αποφάσισα να γίνω Emo για πολλούς τζαι διάφορους λόγους. Ο πιο σημαντικός είναι για να ανήκω τζι εγώ μες σε ένα σύνολο (να μεν είμαι ξεκάρφωτος) τζαι πάνω που ούλλα για να είμαι κκουλ. Για να γίνει όμως κάποιος Emo πρέπει:
1) να είναι καταθληπτικός
2) να είναι ένα κινητό σεξ (δηλαδή να πιαίννει με αρσενικά, θυλικά, πιθήκους, σσιύλλους, ασσιηνούς, πεζούνια, καγκουρό κτλ)
3) να μεν νευριάζει, τζαι να εχτονώνεται γράφοντας ποιήματα
4) να κόφκει τες φλέβες του με λεπίδες
5) (λάστ εντ μοστ ιμπόρταντ) να έσσιει το ανάλογο λούκ

Για να δείτε τζαι να καταλάβετε πως μοιάζει ένας Emo (για όσους αναρωθκιούνται τι εν τούντο πράμαν), έφκαλα φωτογραφία ένα παρέα μου γερμανό που εγούσταρε αρσενικούς ντυμένους μπάτμαν (ήταν το βίτσιο του), άκουε Iron Maiden, Madonna τζαι το Άστατος του Τερζή, τζαι για να την ακούει έπιννε 3 (τρία) ποτσούθκια φαμόζο την ημέρα. Δικός σας.



Ρε τον πούστη...