Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Καλή χρονιά...

σε ούλλους. Ελπίζω το 2009 να σας φέρει ότι επιθυμεί η αρχοντομουτσουνάρα σας. Όι πως παιζει ρόλο που μπαίνει η νέα χρονιά (εν όπως το καλημέρα για τη μέρα ή το καλό μήνα για κάθε μήνα ή εμπορούσαμε να κάμνουμε τούντην ευχή την ημέρα της μητέρας ή την ημέρα που "ανακαλύψαν" την αμέρικκκα ή κάθε 8 του Οχτώβρη). Πραγματικά εύχουμαι το σε ούλλους να καταλάβετε πρώτα τι γουστάρετε,τζι αφού το έβρετε, ότι γουστάρετε να το 'σσιετε. Για το καλό της χρονιάς, βάλλω ένα βίτεο για το πως ζευκαρώνουν οι καραόλοι...


Όσο τζι αν σας φαίνεται παράξενο, τούντα πλάσματα (οι καράολοι, τιτσιρόκολοι, βουρβουλλάες) έχουν ένα κλασσικό τρόπο που ζευκαρώνουν. Μαγκιά τους. Όπου κάτσει, όπως κάτσει, όποτε κάτσει, μ' όποιον κάτσει, καράολοι είμαστεν τζιαι γουστάρουμε. Απλώς άμα τα συγκρίνουμε με το τι κάμνουμεν εμείς, τα κριτήρια που έχουμεν για να θκιαλέξουμε σύντροφο τζιαι να ζευκαρώσουμε (που διαφέρουν που πολιτισμό σε πολιτισμό τζαι που κουλτούρα σε κουλτούρα), γενικώς είμαστε τα πιο ανώμαλα, παραφύσικα όντα που γέννησεν τούτος ο πλανήτης. Ή μεν το σκεφτείτε καν. Απλώς θαυμάστε την ομορφκιά τους.

4 σχόλια:

Leni είπε...

Pragmatika polla omorfo!
(Akoua tzai kanena glwssofilo mesa mesa)

Kali xronia!

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Είδες ομως οτι ελατσιήστηκεν ο ένας στο τέλος. Ως τζιαι στους βουρβουλλάες η αγάπη πληγώνει

Έλατο Χελιδόνι είπε...

Μέν σου πω οτι η κοκόνα έσουσεν τον νούρον της νάκκο, επαράσυρεν τον πλούσιο βουρβουλλά τζιαι άμαν της έγραψεν την περιουσία έσυρεν τον στον γκρεμμό.

Εντομεταξύ τζίντο "η γριά κότα έχει το ζουμί" λαλούν το τζιαι για τους βουρβουλλάες?

Οξα τζίνο το άλλο που λαλεί "Βάζεις άλας στες πληγές?"

Πολλά ενδιαφέρον θέμα

Χάρος είπε...

Τα γλωσσόφιλα είτε εν φυσιολογικά (που εν νομίζω) είτε εβάλαν τα μετά (όπως εκάμναν στες παλλιές πορνοταινίες που ελαλούσαν "Τι σου κάνω μάνα μου", "Πάρτα μωρί άρρωστη", "Τι τα φτύνεις μωρί, κουκούτσια έχουν;" τζαι το στόμα τους εν ετάρασσεν).

Μπορεί ναν τζαι η τύπισσα η καραολίνα παντρεμένη με έναν επιχειριματία καράολο τζαι να τον τζιερατώνει με τον πρησμένο καράολο του γυμναστηρίου. Ή μπορεί όπως ετρώαν αμπελόφυλλα να φάασιν 5-6 σταφύλια τζαι να την ακούσαν ντόλπι σαρράουντ τζαι να αντακώσαν τρέλλες. Τζαι ο καράολος στο τέλος μάλλον έππεσε που μόνος του. Χωρίς να έσσιει κάνενα παράπονο η καραολίνα.