Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Κύριε φωτογράφε, έλεος. Κανεί. Επαραγάμισες το

Ήμουν πόψε σε γνωστό μπαρ της Λευκωσίας. Ήταν μια παρέα απέναντι, πρέπει να έφκαλε πάνω που 60 φωτογραφίες. Ήταν μια τύπισσα που είτε τζείνη την είδε φωτομοντέλλο, είτε ο παρέας με τη φωτογραφική έσσιει Ππάρκινσον τζαι επάταν το κουμπίν όπως τον πελλόν. Εν έσσιει άλλην εξήγηση. Εγώ εκάθουμουν 1-2 μέτρα πουπίσω που τη τύπισσα. Με το φλας που έφα μες τα μούτρα εκαρτέρουν να γυρίσω να δω πας τον τοίχο τζαι να δώ την αχτινογραφία μου.

Καλά ρε. Πάτε σε ένα τόπο. ΟΚ. Θέλετε να φκάλετε φωτογραφίες για να θυμάστε ότι επίετε τζιαμε και τα λοιπά. ΟΚ. Απόλυτα λογικό. Να τες βάλεις μες το φέιςμπουκ για να δείξεις ότι γενικώς περνάς καλά στη ζωή σου. Σχεδόν ΟΚ. Αλλά μέσα. Δέχουμαι το. Να φκάλλεις τόσες φωτογραφίες τζαι να ενοχλάς τζαι με το φλας σου τον κόσμον εν το καταλάβω. Θέλεις να έσσιεις τζαι επιλογή τζιόλας σε ποιες εφκήκες καλός/καλή; Πάλε δέχουμαι το. Αλλά κάτσε έσσω σου να φωτογραφίζεσαι. Που το πρωί ως τη νύχτα, μαγκιά σου τζαι καύλα σου. Εν ανάγκη να φκαιννείς έξω; Στη τελική, πέ μας να το κλείσουμε το μαχαζί γιατί έσσιει προγραμματισμένη φωτογράφιση. Να φέρεις 5-6 παρέες σου να τραππιούν σαν τους πελλούς τζαι έναν να φωτογραφίζει. Τρέλλα.
Δεν λέω. Τζαι μένα αρέσκει μου να θωρώ φωτογραφίες. Τζαι με μένα μέσα εννοείται. Το πρόβλημα εν άμα φτάννεις σε σημείο να μεν έσσιει σημασία το πως περνάς αλλά το τι θέλεις να δείξεις μετά. Φκάλε θκυο, τρεις, πέντε, δέκα. Που τζιαμε τζαι τζιει εγάμησες το. Άγρια.

5 σχόλια:

Terra Incognita είπε...

τζαι σε παρακαλώ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΙΛΗ ΣΟΥ!!!!

Ωχ! Ξαλάφρωσα..

Ανώνυμος είπε...

mazi sou!! en to meta3u exw 2 8ewries gia tis photos tou facebook. prwton oulles oi genaitzies soufrwnoun ta xeilh tous dioti ediado8hke ws safe poza (dld an eisai in need of koukoula gia na kukloforhseis me to na soufrwneis ta xeilh sou nomizeis oti stamata na fainetai) k 2on toutos oullos o kosmos pou fkainei e3w k perna teleia k fkallei k sarantadwdeka photos gia na to dei3ei sto facebook mallon kamei to gia na peisei ton eauto tou k tous allous oti perna "teleia" k "en eisie la8os pou ephame gia xiliosth fora zoo" :p cheers!

Ανώνυμος είπε...

reeee neeeee!!!
en polla spastiko!

jino gia to zoo efiren me roxanne!!!

maria t.

Aceras Anthropophorum είπε...

Να σου τύχει να πάεις κονσέρτο Ιρανικής κλασσικής μουσικής τζιαι να κόψεις την θαυμάστριαν του θέου που όι μόνον να ξιμαρίζει την ατμόσφαιραν με τα φλας φλας, αλλά αν είναι ανίκανη να φκάλει το option που την τζουνούρκαν Canon που κάμνει tsscklack. 200 φωτογραφίες τζιαι βάλε

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιθκιά, αν με αρωτάτε εμέναν, τόσον φλας εν ηππέφτει ούτε στο Προεδρικόν άμμαν έρτει κανένας επίσημος. Λαλείτε να στήσουμεν τζιαι τζιαμέ στην είσοδον του ΠροεδρικAceras Anthropophorum ού κανέναν κλαπ? Τουλάχιστον τζιαμέ εν να έσιει τζιαι κανέναν γνωστόν, οπόταν εν να έσιει τζιαι λλίον νόημαν να φκάλλεις τόσες φωτογραφίες, που να κάμνει τζιαι ο φωτογράφος απόσβεσην της φωτογραφικής του. Ελπίζω μόνον να τες χρεώννει με την μιαν, για να φκάλλει τζιαι το ενοίκιον του μαχαζιού τζιαι να ξεχρεώννει τζιαι το δάνειον του σπιθκιού του.

Ευχαριστώ,

Τάσος ο Περιβαλλοντιστής

ΥΓ. Χάρηκα που είδα ΚΑΙ εδώ τον φίλο Aceras Anthropophorum, ο οποίος, απ' ότι φαίνεται μόνο στο δικό μου blog δεν έχει μπει ακόμα. Σημειωτέον, είναι το tasos-anastasiou.blogspot, στο οποίο υπάρχουν και διάφορα μπλογκς ως link (xaros, theopemptou etc.)