Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Άποψή μου...

μετά που την αθώωση των μπάτσων σήμερα, που τωρά τζαι δα όποιος πηαίννει δικαστήριο για οποιοδήποτε λόγο (για τροχαία, διαζύγια, ότι σκατά φανταστείτε) απλά να μεν αναγνωρίζει την εξουσία του δικαστηρίου. Γιατί ζιούμεν σε ένα ψευδοκράτος τζαι τούτο που έγινε σήμερα αποδεικνύει το (ξανά). Τζαι υπάρχουν τζαι μια φάουσα περιπτώσεις που εσυνέβηκεν το ίδιο πράμα τζαι οι μπάτσοι ήταν παραπάνω που τα θύματα οπότε εμέτρησεν η μαρτυρία των μπάτσων στο ψευδοδικαστήριο. Τζαι υπάρχουν αλλο μια φάουσα περιπτώσεις που τα θύματα εν εμπήκαν καν στο κόπο να πάρουν την υπόθεση πάρακατω γιατί εξέραν πως εν χαμένοι που σσιέρι. Έμεινε τους το ξύλο. Τωρά επήραν τους το τζαι σε βίτεο, πάλε τίποτε.

Συμπέρασμα
: Την επόμενη φορά που εν να δείτε να δέρνουν κάποιον οι μπάτσοι τζαι τύχει να κραείτε κκάμερα, απλά αφήστε την κάτω, βουράτε προς τους μπάτσους τζαι δώστε τους όσο ξύλο μπορέσετε πέρκι γλυτώσει κανένα πλάσμα. Μες τα ψευδοδικαστήρια μεν καρτεράτε να έβρετε το δίκαιο σας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

μα ντα ξυλο. γαζίν πάνω τους που πρεπει να παει. οπως τα 'πες ομως. το δικιον μες την κύπρο εν στο μούτσιο μόνον που το βρίσκεις.