Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

EMO

Σήμερα αποφάσισα να γίνω Emo για πολλούς τζαι διάφορους λόγους. Ο πιο σημαντικός είναι για να ανήκω τζι εγώ μες σε ένα σύνολο (να μεν είμαι ξεκάρφωτος) τζαι πάνω που ούλλα για να είμαι κκουλ. Για να γίνει όμως κάποιος Emo πρέπει:
1) να είναι καταθληπτικός
2) να είναι ένα κινητό σεξ (δηλαδή να πιαίννει με αρσενικά, θυλικά, πιθήκους, σσιύλλους, ασσιηνούς, πεζούνια, καγκουρό κτλ)
3) να μεν νευριάζει, τζαι να εχτονώνεται γράφοντας ποιήματα
4) να κόφκει τες φλέβες του με λεπίδες
5) (λάστ εντ μοστ ιμπόρταντ) να έσσιει το ανάλογο λούκ

Για να δείτε τζαι να καταλάβετε πως μοιάζει ένας Emo (για όσους αναρωθκιούνται τι εν τούντο πράμαν), έφκαλα φωτογραφία ένα παρέα μου γερμανό που εγούσταρε αρσενικούς ντυμένους μπάτμαν (ήταν το βίτσιο του), άκουε Iron Maiden, Madonna τζαι το Άστατος του Τερζή, τζαι για να την ακούει έπιννε 3 (τρία) ποτσούθκια φαμόζο την ημέρα. Δικός σας.



Ρε τον πούστη...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε ρε ραππερ μου..
πως γινεται να εισαι ρατσιστης σε τουτο το θεμα σου και στο πρηγουμενο λυπασαι τους καημενουσ τους μεταναστες??

Οξα ποτζι επειδη ειχεν αστυνομια μες τη μεση απλα επρεπε να παρεις το μερος της αλλης μερκας??

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε τσιακκάλλι μου.
Εσύ πόσες φορές είδες μπάτσους να ταπανίαζουν ΕΜΟ επειδή απλά εν ΕΜΟ.
Πόσες φορές είδες ΕΜΟ να διαδηλώνουν επειδή έν έχουν δουλείες,εν τους συμπεριφέρουνται ίσους επι ίσο τζιαι επειδή βάλλουν τους φυλακή για χρόνια χωρίς να τους λαλούν τί εννα τους κάμουν.
Εγω προσωπικά,μόνο κάτι πλουσιόπαιδα του English School τζιαι των παρόμοιων σχολείων (τζιαι καταλάβουνται τα πλουσιόπαιδα) είδα να ντύνουνται έτσι.
Στο κάτω,κάτω στην προκειμένη ο "ρατσισμός" εν προς την μόδα τζιαι την μαννοσύνη του κόσμου που ακολουθά ότι του πασάρει το μάρκετινγκ,όπως τα αρνία.
Τωρά εν το ΕΜΟ,κάποτε ήταν η ψευτοροκκάες,μετά ήταν τζίνοι που το επαίζαν χιπχοπ κτλ,κτλ.
Το πρόβλημα,τζιαι η ειρωνεία την οποία φαίνεται αποτυγχάνεις να καταλάβεις,εν το ότι αν σηκωθεί το MTV αύριο το πρωί τζιαι πεί τους να φορούν φτερά πελαργού τζιαι να περπατούν με τα σίερκα κάποιοι εννα το κάμουν τζιαι να το αναδείξουν τζιαι σε κουλτούρα ή να το ονομάσουν τρόπο έκφρασης.
Εν σημαντικό,να θωρείς την φάτσα σου τζιαι να είσαι ο εαυτός σου τζιαι όι κάποιος που σου πασάρουν μες τα περιοδικά τζιαι μές την τηλεόραση.
Εξάλλου αν οι ΕΜΟ νίωθουν κοινωνικό ρατσισμό τζιαι απομώνοση, ας κάμουν Σύνδεσμο Υπστήριξης των Δικαιωμάτων ΕΜΟ.Είμαι σίουρος ότι εννα τους δώκουν παραπάνω σημασία απο ότι τους μετανάστες.
Ζαττήν έτσι χτηνά είμαστε.

Χάρος είπε...

Ε καττούκιε, είσαι πιο άκυρος τζαι που τες διαφιμήσεις για penis enlargement.

Ανώνυμος είπε...

ε καλα ρε αφου εν μου απαντας εν εχω να πω τιποτε αλλο

Χάρος είπε...

Καλά ρε. Αν σχολιάσω το γεγονός ότι οι μιτσιοί παίζουν με τάπες πόκεμον τζαι πω ότι εν μαλακία (λέμε τωρά) σημαίνει ότι εν να κάμω ταττού τον πίκατσου αποκεφαλισμένο, να κάμω κλίκκα τζαι να πάω να δέρνω μωρά που παίζουν τάπες;

Όσο για το άλλο...
αν τσακωθούν οι EMO με τους μπάτσους εν να μαι με τους μπάτσους. Αν τσακωθούν οι Αεκτζίες με τες φεμινίστριες εν να μαι με τους Αεκτζίες, αν τσακωθεί ο Σύνδεσμος προστασίας του καταναλωτή με τους Παλαιστίνιους εν να μαι με τους Παλαιστίνιους τζαι αν τσακωθούν οι αποελίστες με τους ομονοιάτες ε να μαι με τους EMO.

Ανώνυμος είπε...

re xare oi EMO sta kipriaka en XEMO

Ανώνυμος είπε...

http://i69.photobucket.com/albums/i41/kornholio360/Motivational/1184461911290.jpg

Χάρος είπε...

Πολλά δυνάμενη φωτογραφία. Πρέπει να ομολογήσω πως εν υποψήφια για background, άφοα.